viernes, 27 de febrero de 2009

Estàs aquí per a ser feliç

Ràdio, accions especials i una campanya d'exterior amb mupis interactius, que permetran als consumidors fotografiar-se i els convertirà en protagonistes, completen la campanya.

miércoles, 25 de febrero de 2009

Què li diries a algú que arriba al món en un moment com aquest?

Davant l'actual crisi, Coca Cola ha llençat una nova campanya mundial amb missatges positius, centrada en la històrica identificació de la companyia amb la felicitat i la visió optimista de la vida.

L'eslògan, que durant els últims tres anys havia estat "El lado Coca-Cola de la vida", serà "Destapa la felicidad". Per això han creat un web on es demana a la gent que doni els seus consells.
Demà, a partir de les 20.30h, serà la trobada sobre la felicitat. Es farà la presentació de la campanya que comptarà amb la presència d'Eduardo Punset, col·laborador de l'Institut Coca Cola de la Felicitat, que reflexionarà sobre el valor de la felicitat en moments de crisi com els que estem vivint el món actualment. Aquesta "Trobada" és una creació de McCann Espanya.


I tu, què li diries a algú que arriba al món en un moment com aquest?


jueves, 19 de febrero de 2009

Trucades gratuïtes

Movistar ofereix descomptes en les trucades i sms a canvi de rebre publicitat al mòbil, en format vídeo, missatge escrit o àudio.

El client defineix i controla quina publicitat és la que li interessa i si en vol rebre molta o poca. Els qui decideixen rebre'n molta, cada cop que fan una trucada o envien un missatge reben publicitat, en el moment en que visionen la publicitat Telefónica els hi regalarà l'import de la trucada. Els que en volen rebre poca rebran anuncis i obtindran descomptes.

És el primer cop que s'utilitza aquesta fòrmula a Espanya, però ja s'ha aplicat anteriorment a altres països com el Regne Unit.
Però... fins a quin punt és eficaç? Acceptaries aquestes condicions?

martes, 17 de febrero de 2009

Excessos

Provocar de manera glamourosa és el símbol distintiu de les fotografies de David LaChapelle. Un artista interessat per les obsessions de la societat contemporània.

L'any 1982 Andy Warhol va publicar en la mítica Interview les seves primeres fotos (nus de gent anònima). Des de llavors no ha parat de tenir èxit. Són molts els famosos del món del cine, la moda i la música que s'han rendit a la seva feina, tant fotogràfica com audiovisual.

I és que per triomfar, res com trencar els motlles establerts. Sensacionalisme, vanitat i culte al cos, sovint amb un toc kitsch, que agrada o s'odia però difícilment deixa indiferent.