sábado, 9 de mayo de 2009

9 de maig

Et despertes després d'una nit de festa. Et sorprens del bé que et trobes. Intentes recordar com vas arribar a casa mentre t'aixeques i agafes el diari que està mig obert damunt la taula (sí, hi ha gent que es desperta aviat) i, sense pensar en que algú el deuria estar llegint, el tanques i mires la portada. Veus que ja és dia 9 de maig. El comences a llegir per sobre, ja te'l miraràs bé després.

Pff... com passa el temps. Fa quatre dies estaves celebrant el cap d'any i gairebé ja ha passat mig any. I tu segueixes igual. Obres l'agenda de la uni (per allò de sentir-te millor, creient q per obrir l'agenda estàs fent algo) i veus que en tres setmanes acabes i encara no tens apuntats els dies dels examens que tens. Recordes que just avui tens 12 punts al carnet de conduir (riu-te de l'Alonso). Just d'aquí un mes faràs 21 anys, i sí, estàs en la flor de la vida, però et segueixes veient com un nen i més quan ets el més petit de la casa. Els teus amics comencen a planificar l'estiu i tu segueixes sense tenir res a fer, acabaràs fent el mateix de sempre, plans d'última hora. Tens tants treballs que prefereixes no pensar-hi, a més, l'agenda ja l'has tancada fa una estona. T'adones que estàs a punt d'acabar 3r, que 4t et passarà volant i, tot i que tens ganes d'acabar, et fa por i creus que com la vida a la uni no hi ha res (per més que et queixis dia si dia també), no és que vegis el futur fosc, directament no el veus. No tens gaire veu però tens ganes d'obrir la finestra i cridar, no malgastis la poca que et queda, amb una mica de sort ho faràs el diumenge a Canaletes i dilluns pel matí tornaràs a no ser persona. Maleeixes el dia que vas decidir estudiar això, has après a escriure (o això creus) però t'has adonat que no saps parlar bé. I això et fastidia. Busques una imatge perquè aquest escrit sigui més amè, aquesta foto que vas fer a un cartell que et va cridar (mai més ben dit) l'atenció es veu fatal, però s'enten. Tampoc no intentes editar-la, dubtes que algú escrigui aquí a sota. T'acabes preguntant per què li estàs donant tanta importància al dia d'avui i segueixes sense saber-ho.
Bon cap de setmana!

3 comentarios:

Adrià Ruiz dijo...

Raquel,

Són les 05:15 del matñi de diumenge.

T'entenc. Creu-me. T'entenc molt (però suma-li que no tinc cap punt pq no tinc carnet i que per la barba que tinc, cap noia m'ha vingut a dir hola).

Ho sé. És trist. Però és que són les 05:16 del matí. Bon dia!!

=)

MIREIA dijo...

només té de dir una cosa...

CARPE DIEM, TEMPUS FUGIT ;)

Wake. dijo...

Aquest any no he fallat cap predicció. He opinat sobre campanyes, programes de tv, discos,esport...bueno, si, vaig dir que la Soraya quedaria ultima a eurovisió...

Ara faré una sobre tú :

Tens molt talent i ets una gran persona. SEGUR que triomfes a la publicitat. :)