domingo, 4 de enero de 2009

DOS MIL NOU

Ha començat un any nou, l'any nou. Estem en plena crisi i en principi la cosa ha d'anar a pitjor. Sí, la cosa està malament, però intentem buscar la part positiva. Intentem pensar en les coses que ens fan feliços dia a dia. En la nostra família, els nostres amics... no els hi hem pogut comprar grans regals aquestes festes? I què? Fins ara no hem parat de gastar com a bojos i això ha petat. Has passat unes bones festes? Al costat d'aquells qui estimes, a la teva terra...? Què més vols?
Jo crec que aquest serà un gran any, potser no serà un any on abundin els diners, en que ens haurem d'apretar el cinturó... però no passa res. Farem moltes coses, disfrutarem fent-les, aprendre'm moltes i n'imaginarem d'altres (de moment somiar és gratis). És l'any en que Bush marxa del poder i els EUA tindran un president negre... va, que el canvi és possible!
Crisi? Què és la crisi al costat d'un somriure, un petó, una abraçada, un café en bona companyia...?
La crisi ens està fent patir, però ens en sortirem. Potser l'any que ve estarem millor, bé segur que estarem pitjor... però gaudim d'aquest nou any que comença! L'any que ve en tornem a parlar.
Carpe annus novus!

No hay comentarios: