lunes, 20 de octubre de 2008

Anuncis als túnels de metro

A partir de la primavera del 2009 els usuaris d'un tram del metro de Nova York veuran anuncis de 15'' a través de les finestres dels vagons mentre vagin pels túnels. Són spots que es poden veure gràcies a que les pantalles fan córrer l'anunci a la mateixa velocitat que el tren. Durant les olimpíades ja se'n van veure al metro de Pekín.

Crec que és una possibilitat interessant, tot i que l'atenció dels passatgers no sé jo si serà massa gran, la gent al metro està acostumada a llegir llibres o diaris (normalment gratuïts), escoltar música o parlar amb qui viatja... Creieu que arribarà a Barcelona?

Veure vídeo

3 comentarios:

Wake. dijo...

NO sé si funcionaria, tècnicament la instalació és molt cara i els hàbits dels passagers del metro podrien provocar un rebutj a la idea...ets molt curiosa, això és molt bo!!!

Wake. dijo...

Has encertat tots els famosos del event, nomès t'has deixat la noia "guapa" que és la cap de premsa dels Dir, Carme Barceló.

l dijo...

Hola, yo no creo que llegue aquí.Por otra parte me gustaría que si se tuviera que invertir dinero en el metro a parte de renovarlo lo acondicionaria porque el calor que hace es espantoso.

muxu bat