domingo, 26 de octubre de 2008

Diumenge

Per alguns el diumenge és el primer dia de la setmana, per nosaltres és el setè. Això sí, ja sigui l'inici o el final segueix al dissabte i precedeix al dilluns. Qualsevol mes que comenci en diumenge, té un divendres 13 (per aquells que sigueu supersticiosos). És el límit des d'on veus que l'endemà comença una nova setmana i és el dia per excel·lència on et sols jurar que a partir de dilluns començaràs a anar al gimnàs i a menjar millor. Alhora t'adones que no has aconseguit res del que vas proposar-te el diumenge passat.

Jo crec que és un dia per estar per casa i per gandulejar. Normalment et despertes tard (sobretot si has anat a dormir "d'hora"). Esmorzes qualsevol cosa que a vegades és el dinar. Els carrers estan bastant solitaris, hi ha pocs cotxes i les botigues estan tancades... de fet és la situació ideal per sortir, però prefereixes quedar-te al sofà. Mires la cursa de F1 o de motos, la final del masterseries d'on sigui, on sempre està l'incansable Nadal, i per la tarda/nit mires el partit que donen pel plus. I encara tens la sensació que "has fet esport".

Però també hi ha un altre tipus de diumenge, aquell que és molt profitós. Et despertes aviat i fa un dia assolellat. Llegeixes la premsa mentre esmorzes (ho reconec, només llegeixo a fons els diaris el cap de setmana). Surts a fer una volta, vas al cine o a fer un café amb els amics i després tornes a casa per mirar el partit de fútbol o la teva sèrie preferida, llegir un llibre o escoltar música.

M'oblido alguna cosa... ahh sí, tan si és més o menys profitós, has de trobar algun moment per llegir i fer tota la feina que tens de la uni (que no cal que us digui que poca no és).

Tot i així, el diumenge té el seu encant, ja sigui perquè és festa, perquè surts al carrer o perquè et quedes a casa fent el gandul.

3 comentarios:

l dijo...

Si, sobre todo si te acuestas tarde, pero tienes razón. Los domingo te despiertas desayunas con calma, te tomas el día con más calma, lo cual no significa que no hagas nada pero sí que te lo tomas de otra manera. Pero si sales el sábado...

jejeje no hace falta decir nada creo.

De todas maneras el domingo aprovechado que tu dices es interesante y te sientes bien. Ojala que tengamos buenos domingos como el de hoy para poder aprobechar.

MIREIA dijo...

Estic amb tu, m'encanten els diumenges i més des de que el dilluns no anem a la uni. Els meus diumenges són un mitx del que has esmentat: despertar-me tard, fer un esmorzar-dinar (barbacoa), mirar F1, tennis, fer alguna cosa de la uni, fer el café amb els amics i comentar la jugada de la nit anterior, mirar els partits pel plus i donar-me la sensació que he tingut un dia molt esportiu i productiu.

Això si, arriba dilluns i la setmana se'm passa volant!

pd: has vist el villareal-athelic?

Wake. dijo...

Estic desitjant que publiquis un nou post!!!