martes, 18 de noviembre de 2008

Los calzones de Nadal

Més de 6000 calçotets s'agitaran a la final de la Copa Davis a Mar de Plata, en una de les finals de la copa més disputades de la història, Argentina vs Espanya.

L'agència La Despensa que té oficines a Buenos Aires i a Madrid diu que té el cor partit, i que això ha fet que s'hagin hagut de plantejar com animar a tots dos. Així doncs, a partir d'una broma que va fer Del Potro sobre Nadal "Vamos a estar de la mejor manera para sacarle los calzones del orto" han creat una web i el dia de la gran final, repartiran 6000 calçotets blau cel a Mar del Plata (per animar a Del Potro). A Madrid, s'animarà a l'equip espanyol agitant 1000 calçotets vermells.

"És una acció de nova publicitat per a crear bon rotllo. La vida no és gens seria i el que volem és passar-ho pirata”, diu Miguel Olivares, director creatiu de l'agència. ”Passar-ho pirata”? “Sí és una expressió dels anys 80 que deia Leticia Sabater i que volem tornar a posar de moda".

Tots els amants del tenis, tenim una cita aquest cap de setmana. Des que es va saber la baixa de Rafa Nadal, Argentina ha passat a ser la favorita, però sigui quin sigui el resultat, l'espectacle està garantit durant els tres dies.

1 comentario:

Wake. dijo...

Molt bé Raquelita!!!

Us ha agradat la sessió d'avui?

Recordam que enseny la web a seminaruis five