martes, 11 de noviembre de 2008

Seminarius V

"Seminarius V és una espècie única. No se'ls acostuma a veure a tots junts, fora del seu hàbitat natural (un seminari del 4t pis de la facultat Blanquerna). Però ahir va ser diferent, jo tenia el "chivatazo" i sabia que anaven a Vallvidrera.

Havien d'arribar a dos quarts de dotze, però eren les dotze tocades i encara no estàven allà. Jo per si de cas, portava des de les onze rondant per la zona. Van aparèixer i alguns van seure a un banc i d'altres al terra, sense cap criteri establert. Al principi no feien més que riure, jo estava estratègicament assegut d'esquenes a un banc dels voltants.

Després van arribar dos més, i el líder es va aixecar i va fer fora del banc a alguns i els va fer seure a terra, classificant-los així en subgrups i deixant a un costat alguns que no tenen el subgrup clarament definit. Seguidament van estar conversant sense parar, de tant en tant reien i es feien fotos, fins i tot, vaig poder sentir com el líder els deia quins eren els seus perfils i els seus punts forts i dèbils. Cap a quarts de dues es van aixecar i van començar a caminar. Van fer una parada estratègica a la plaça, i allà el líder se'm va quedar observant. La meva integritat començava a perillar, per més que anés disfressat de calb i fos molt discret estava a punt de ser descobert. Allà vaig abandonar la missió, ells en comptes de baixar amb funicular es van endinsar per unes escales, per on no hi va ningú, i així passar desapercebuts. Alguns diuen que van anar al bar mandri, a fer unes tapes, mentre continuaven parlant i rient, altres diuen que van haver d'esperar afamats fins les tres per poder entrar a un restaurant. Sigui com sigui finalment van marxar.

Hi ha qui diu que demà a primera hora se'ls podrà veure per Diagonal amb Numància. Si té l'oportunitat, vagi a veure els seus comportaments i intenti escoltar-los, aprendrà alguna cosa de ben segur. Són molt reservats i es veuen fora del seu hàbitat en contades ocasions.

Són futurs grans publicitaris i relacions públiques. Se'ls ha de vigilar d'aprop. "

4 comentarios:

Olivia dijo...

jajajaja!! qué bueno raquel!!!

MIREIA dijo...

me ha gustado...!

Wake. dijo...

Estoy de acuerdo,el seminarius V es único...pero nos queda mucho camino por andar...

Irene dijo...

Que bó Rachel!jaja